Gazozcu Ali Dayı’yı Kaybettik




Tarih: 10 Haziran 2023 Cumartesi 12:47


Mersin İdman Yurdu’nun tribünlerinin efsane amigolarında Gazozcu Ali Dayı, 88 yaşında yaşamını yitirdi.

Haber-Sercan Özdemir

 

‘Haydi Aslanlarım’ sözleriyle hatırlanan ve huzurevinde yaşamını sürdüren Gazozcu Ali Dayı, hayatını Mersin İdman Yurdu tribünlerine adadı. 88 yaşında yaşamını yitiren Gazozcu Ali Dayı’nın cenazesi, 11 Haziran Pazar günü öğle namazına müteakip Çiftlikköy Mezarlığı’na defnedilecek.

 

Sevenleri, vefat haberiyle derin bir üzüntü yaşarken; bazı belediye başkanları ve milletvekilleri de Gazozcu Ali Dayı için başsağlığı mesajları paylaştı.

 

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit: “Mersin İdman Yurdu'muzun tribün büyüklerinden Gazozcu Mehmet Ali abimizin vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, MİY camiasına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.”

 

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak: “Ömrünü Mersin İdman Yurdumuza ve kırmızı lacivert renklere adamış, rakip kalecilerinin moralini bozmak için “yiyeceksin kaleci, yiyeceksin” diye bağırması ile tribünlere renk katan ve Mersin İdman Yurdu taraftarlarının gönlünde taht kuran Gazozcu Ali abimize Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Mersin İdman Yurdu Camiası’na başsağlığı diliyorum.”

 

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış: “Mersin İdmanyurdu tribünlerinin sportif hafızası ve sevimli siması Mehmet Ali amcamızı namı diğer Gazozcu Ali'yi kaybettik. Tribündeki sesi kulaklarımızdan hiç gitmeyecek. İyi ki geldin geçtin hayatımızdan. Başımız sağolsun”


Etiket: MİY, GazozcuAli, Vefat


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA