Mersin’den Elmadağ’a: ‘Başımız Sağ Olsun!’




Tarih: 10 Haziran 2023 Cumartesi 12:53


Mersin’in belediye başkanları, Ankara’nın Elmadağ ilçesinde bulunan MKE roket ve patlayıcı madde fabrikasında meydana gelen yangının ardından geçmiş olsun mesajları paylaştı.

Haber-Şirin Alp

 

Sabah saatlerinde Ankara’nın Elmadağ ilçesinde bulunan MKE roket ve patlayıcı madde fabrikasından çıkan yangının ardından bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Edinilin ilk bilgilere göre, çıkan yangında 5 kişinin şehit olduğu öğrenildi.

 

Ankara’da meydana gelen olayı Mersin’den öğrenen belediye başkanları şu mesajları paylaştı;

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer: “Ankara’nın Elmadağ ilçesindeki MKE Roket ve Patlayıcı Fabrikasında meydana gelen patlama sonucunda işçilerimizin şehit olduğunu üzüntüyle öğrendik. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize sabır, yaralılara acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun.”

 

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak: “MKE Roket ve Patlayıcı Madde Fabrikası'nda gerçekleşen patlamada şehit olan işçilerimize Allah’tan rahmet; ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum.”

 

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit: “Ankara’nın Elmadağ ilçesindeki #MKE Roket ve Patlayıcı Fabrikasında meydana gelen patlamada şehit olan işçilerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum.”

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz: “Ankara Elmadağ'da, MKE Roket ve Patlayıcı Madde Fabrikası'nda gerçekleşen patlamada şehit olan işçilerimize Allah’tan rahmet; aileleri ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Mekanları cennet, ruhları şad olsun.”

 


Etiket: MİY, Vefat, GazozcuAli


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA