Köyceğizli öğrenciler at binmenin keyfini yaşadı




Tarih: 10 Haziran 2023 Cumartesi 14:03


Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Zeytinalanı ilkokul ve ortaokul öğrencileri at çiftliğine gezi düzenlediler.

Zeytinalanı 1.Kademe (Ana Sınıfı, 1, 2, 3, 4. Sınıf) ve 2.Kademe ( 5,6,7 ve 8. sınıf) öğrencileri Köyceğiz at çiftliğini gezerek, at binmenin keyfini yaşadılar. Etkinliğe tüm öğrenciler katıldı. Gezi etkinliğinde öğrenciler sırasıyla doğa yürüyüşü, doğada incelemeler, at binme, öğle yemeği ve oyun alanında toplu ve serbest oyunlar oynayarak günü dolu dolu keyifli bir şekilde geçirdi. Öğrencilerden bazılarının at binerken heyecanlandığı, bazılarının korktuğu, bazılarının ise çok rahat olduğu gözlendi. Öğrenciler gün sonunda mutlu olduklarını ifade ederek, geziyi düzenleyen okul yönetimine teşekkür etti.

Zeytinalanı Okul Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Öğrencilerimiz hem eğlendiler hem de öğrendiler. Öğrencilerimizin bu mutluluklarına katkıda bulunan emek veren öğretmenlerimize, Köyceğiz at çiftliği çalışanlarına, gezimize destek olan servis şoförlerine ve bizi her etkinliğimizde destekleyen yanımızda olan tüm velilerimize teşekkür ederiz” ifadeleri kullanıldı. (İHA)


Etiket: At, Öğrenci, Muğla


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA