Kırmızı halıdan gelin ve damattan önce sivrisinek ilaçlama aracı girdi




Tarih: 11 Haziran 2023 Pazar 14:33


Antalya’nın Serik ilçesinde bir düğünde katılımcılar sivrisineklerden dolayı zor anlar yaşadı. İhbarın ardından düğüne gelen ekipler ilaçlama gerçekleştirdi. İlaçlama aracının gelin ve damattan önce kırmızı halıda düğüne girmesi ise dikkat çekti.

  Serik Kadriye Mahallesi'nde gerçekleşen bir düğün, sivrisineklerin yoğunluğu nedeniyle olumsuz etkilendi. Davetliler, rahatsız edici sivrisinekler yüzünden zor anlar yaşadı. Düğün sahibi, hızlı bir çözüm bulmak için ilaçlama ekibini aradı. İhbarın ardından düğün alanına gelen Antalya Büyükşehir Belediyesinin ilaçlama ekibi düğün öncesinde hızla harekete geçerek alanda ilaçlama çalışması gerçekleştirdi. Bu sayede, davetliler rahat bir ortamda düğünlerine devam edebildi. İlaçlama aracının kırmızı halıdan düğüne girmesi ise dikkat çekti. Sivrisinek istilasına karşı alınan bu tedbir, düğünün kurtarıcısı oldu ve davetlilerin memnuniyeti sağlandı. 
IHA                                


Etiket: antalya, serik, düğün, ilaçlama, araba


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA