MSK, Yalovaspor’a Mağlup Oldu




Tarih: 11 Haziran 2023 Pazar 16:44


Mersin Büyükşehir Belediyesi (MSK), Play-Off Yarı Final serisinin ikinci maçında Semt77 Yalovaspor’a 63-71 mağlup oldu.

Haber- Kadri Duman

Türkiye Basketbol Federasyonu Erkekler 1. Ligi'nde 30 haftalık mücadeleyi 22 galibiyetle taçlandıran Mersin Büyükşehir Belediyesi (MSK) Play-Off karşılaşmalarına kalmıştı. Çeyrek Final'i sorunsuz atlatan Carettalar, Yarı Final serisinin ilk maçından galip, ikinci maçından mağlup ayrıldı.

MSK'de 2 maçlık heyecan yaşandı

Mersin MSK, Play-Off Çeyrek Final serisinde Balıkesir Büyükşehir Belediyespor'la karşılaşmıştı. İki maçlık seriyi 2'de 2 yaparak tamamlayan MSK, Yarı Final'e yükselmişti. Rakibi Semt77 Yalovaspor ise TED Ankara Kolejliler'le Çeyrek Final karşılaşmalarında mücadele etmişti. Serinin ilk iki maçını 1-1'lik beraberlikle tamamlayan Yalova temsilcisi, serinin üçüncü maçından galip ayrılarak Yarı Final'e yükselmişti. Yarı Final serisinin ilk iki maçı Mersin'de oynandı.

"Evimizde kaybettiğimiz için üzgünüm "

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Mersin Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı Başantrenörü Semih Soğuksu; "Evimizde kaybettiğimiz için üzgünüm. Kadroda Sean Evans vardı ama maç ısınmasında sakatlandığı için kadroda yer alamadı. İlk maç onun oynadığı bölümde pota altında etkiliydik ama bu maç çember altı sayısı üretemedik ve rakibin de çok sayıda pota altı sayısına izin verdik. Savunmada doğru atışları bulamadık, acele ve telaşlı oynadık. Bugün offence olarak kötüydük maalesef. Ama seride sadece bir maç kaybettik" ifadelerini kullandı.

 


Etiket: msk, yalovaspor, maç, basketbol


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA