Şehir Tiyatrosu, Kent Genelinde Gösterimlerine Devam Ediyor




Tarih: 11 Haziran 2023 Pazar 17:19


Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, kent genelinde gösterimlerini sürdürüyor.

Haber-Berna Uslu

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Şehir Tiyatrosu, kent genelinde gösterimlerini sürdürüyor.

St. Paul Meydanı’nda ilk olarak yönetmenliğini Ozan Erdönmez’in üstlendiği, Mustafa Dincir’in de muhteşem bir performans sergilediği çocuk oyunu ‘Dünyanın Eski Zamanlarında’ oyunu oynandı.  Akşam saatlerinde ise kırsal bir bölgede kamyonları bozulan ve kaldıkları zor durumdan kurtulmaya çalışan 4 kişinin yaşadıklarını anlatan ‘Kamyon’ oyunu izleyici ile buluştu.

“Bu tür etkinliklerimize devam edeceğiz”

Seyircilerden olumlu tepkiler aldıklarını belirten Şehir Tiyatrosu Şube Müdürü Eylem Matyar; “Bugün Tarsus’a Şehir Tiyatromuzun iki oyunuyla birlikte geldik. Gündüz ‘Dünyanın Eski Zamanları’ adlı çocuk oyunumuz ve akşam da yetişkinlerimiz için ‘Kamyon’ adlı oyunumuzla, yaz akşamlarında açık havada tiyatro keyfi yaşatmak istedik. Katılım güzeldi. Seyircilerden olumlu tepkiler aldık. Bundan sonra da bu tür etkinliklerimize devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

 


Etiket: mersin, tiyatro, gösteri, tiyatro, büyükşehirbelediyesi


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA