Tarsus-Eski Çamlıyayla Yolu Genişletme ve Yenileme Projesi Tamamlandı




Tarih: 12 Haziran 2023 Pazartesi 14:26


Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus-Eski Çamlıyayla Yolu Genişletme ve Yenileme Projesi’ni tamamladı.

Haber-Kadri Duman

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi’ne bağlı ekipler, Tarsus ilçesinde birçok noktada yol ve asfalt çalışmaları sürüyor. Tarsus-Eski Çamlıyayla Yolu Genişletme ve Yenileme Projesi tamamlandı.

Ekipler, ortalama 6 metre genişliğinde olan Tarsus-Çamlıyayla Karayolu’nun başlangıç noktası konumundaki eski yolu genişleterek 35 metreye çıkardı. Yapılan çalışmalar sayesinde eski yol, gidiş-geliş 3 şerit olarak hizmete sunuldu. Çalışma kapsamında ayrıca, özel gereksinimli vatandaşların kullanımına uygun kaldırım ve trafiğe açılan 2 bin 100 metrelik yolun 1700 metrelik kısmında çift taraflı bisiklet yolu da yapıldı. Kent trafiğini rahatlatacak, ulaşım kolaylığı, yol ve yaya güvenliğini sağlayacak olan çalışmaları hayata geçiren yol yapım ekipleri, aynı zamanda kente değer katan yolları hizmete sunmak için çalışmalara devam ediyor.


Etiket: tarsus, mersin, yolçalışması, mersinbüyükşehir


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA