Turizm Fakültesi öğrencileri mezuniyeti kutlandı




Tarih: 12 Haziran 2023 Pazartesi 18:06


9 Haziran Cuma günü Mersin Üniversitesi Prof. Dr. Uğur Oral Kültür Merkezi’nde Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi.

HABER-KADRİ DUMAN

Törene, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Hakan Öztürk, Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Atasoy, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Uysal Yenipınar ve Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Yarış ile öğretim elemanları, Mersin Turizm Mezunları Derneği (METİOD) Başkanı Öğr. Gör. Erdem Daşçı’nın yanı sıra mezunlar ve yakınları katıldı.

Mezuniyet töreni, açılış konuşmaları ile devam etti

Prof. Dr. Ahmet Hakan Öztürk, "Bilimin ve çağdaşlığın ışığında bir dünya üniversitesi parolası ile Mersin Üniversitesi, kurulduğu günden itibaren her alanda kendisini geliştiren, başarı sıralarında yukarı tırmanan, ulusal ve uluslararası birçok ödül kazanan üniversite konumunda. Üniversitemizin her anlamda; yani bilimsel, sosyal, kültürel ve ekonomik olarak daha da güçlenerek hedefine ulaşacağına inancım tamdır" dedi. Dereceye giren öğrencilere plaket ve temsili diploma takdiminin ardından, mezun olan diğer öğrencilere temsili diplomaları Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi öğretim elemanları tarafından takdim edildi. Diplomalarını alan öğrenciler, keplerini havaya atması ve hep beraber 10. Yıl Marşı’nı söylemelerinin ardından mezuniyet töreni sona erdi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA