Ligin Şampiyon İlk Kadın Antrenörü Fatma Kara Oldu




Tarih: 13 Haziran 2023 Salı 17:16


10 takımın yer aldığı ligde 25 puan toplayarak 3.olan Mersin Ampute Futbol Takımı büyük bir başarıya ulaşarak kupayı kazandı. Öte yandan takımın antrenörü olan aynı zamanda Ampute Futbolun ilk kadın antrenörü unvanına sahip olan Fatma Kara, bu unvanın ardından ligde kupa kaldıran ilk kadın antrenör oldu.

Haber-Seher Çoban

"Oyuncularımla gurur duyuyorum bu kupa sevincini bizlere yaşattıkları için"

Mersin Ampute Futbol Takımı Başkanı Ali Yanaç; "Oyuncularımın alınlarından öperek kutluyorum. Büyük bir başarıya imza attılar. Oyuncularımla gurur duyuyorum bu kupa sevincini bizlere yaşattıkları için. Teknik direktörümüz Fatma Kara Ampute Futbolun ilk kadın antrenörü ünvanını almıştı. Bu kupayla birlikte kupaya sahip olan ilk kadın antrenör ünvanına da sahip oldu. Kendisini tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

"Çok mutluyum"

Çok mutlu olduğunu mutluluk gözyaşı dökerek dile getiren Takımın teknik direktörü Fatma Kara; "Ampute Futbolun ilk kadın antrenörü olmuştum. Bugün kupaya sahip olan takımımın başında olarak kupa kaldıran ilk kadın antrenör oldum. Çok mutluyum. Oyuncularıma, yönetimimize ve büyük bir fedakarlık gösteren Başkanımız Ali Yanaç beye teşekkür ediyorum. Beni daima destekleyen aileme de teşekkür ediyorum. Bu daha başlangıç. Seneye şampiyon olarak Süper Lig'e çıkacağız" dedi.


Etiket: lig, şampiyon, fatmakara, antrenör, kupa


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA