Orman Yangınları Gönüllüsü Olmak İsteyen Vatandaşlara Eğitim Verildi




Tarih: 14 Haziran 2023 Çarşamba 10:58


Orman Genel Müdürlüğü’nün “100 Bin Orman Yangınları Gönüllüsü" hedefi doğrultusunda Tarsus Orman İşletme Müdürlüğünde orman yangınları gönüllüsü olmak isteyen vatandaşlara orman yangınları konusunda eğitim sağlandı.

Haber-Seher Çoban

Mersin Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Tarsus Orman İşletme Müdürlüğünce, Başoluk Orman İşletme Şefliğinde teorik ve uygulamalı olarak gerçekleşti.

Tarsus Orman İşletme Müdürü Muhammet Köse, İşletme Şefi Halil Kabakçı ve İSG (İş Sağlığı ve Güvenliği) Uzmanı Somay Önalp eğitmenliğinde, yangınlarla mücadele etmek isteyen 95 gönüllü vatandaşa, orman yangınları hakkında genel bilgilendirme, yangınlarla mücadele yöntemleri, kullanılan araç ve gereçler, kişisel koruyucu donanımlar ve iş güvenliği konularında bilgiler verildi. Verilen eğitim sonunda yapılan sınavda başarılı olan yangın gönüllülerine sertifika verildi.

 

 


Etiket: tarsus, ogm, eğiitm, sertifika


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA