Süper Amatör’e Çıkacak Takım Yarın Belli Oluyor




Tarih: 14 Haziran 2023 Çarşamba 14:55


Birinci Amatör Play-Off Baraj Maçı’nda yarın mücadele edecek olan Mersin Galataspor ile Taşucuspor, Süper Amatör Lig’e yükselmek için yarın mücadele edecek.

Haber-Sercan Özdemir

Mersin Mehmet Sor Birinci Amatör'de bu sezon mücadele eden takımlar, Play-Off karşılaşmalarında mücadele sergiledi. Play-Off karşılaşmalarını Taşucuspor 5'inci sırada, Galataspor ise 6'ıncı sırada tamamladı. Ancak iki takım da karşılaşmalar neticesinde 20 puana sahip oldu. Bu sezon Play-Off karşılaşmalarında Süper Amatör'e yükselme şansı yakalayan Mersin takımları arasında Bozyazı Belediyespor, Akdeniz Zirvespor, Binevlerspor ve Çeşmelispor yer aldı.

Süper Amatör Lig'e yükselme şansını yarın arayacak olan Galataspor ile Taşucuspor ise Koray Aydın Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak baraj maçına çıkacak.


Etiket: süperamatör, mersin, taşucuspor, mersingalataspor


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA