ÇBK’ya Yeni Transferler




Tarih: 14 Haziran 2023 Çarşamba 15:06


Euroleague Woman Final Four’da Avrupa ikincisi olan Çukurova Basketbol Kulübü ÇBK), yeni transferleri kadrosuna ekledi.

Haber-Kadri Duman

Bu sezon kadrosunda Chelsea Gray, Tiffany Hayes, Laura Cornelius, Aleksandra Crvendakic ve Elizabeth Williams gibi yıldız oyuncuları tutan ÇBK, final maçlarının ardından sessizliğini korudu. Zaman zaman seçimlere ve şampiyon olan takımlara yönelik tebrik mesajları paylaşan ÇBK, son olarak yeni transferleri duyurdu.

Transfer açıklamalarında bulunan ÇBK, Macaristan Milli Takımı'nda da forma giyen oyun kurucu Agnes Studer'le 1 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu. Organizasyonun yeni sezon kadro yapılanması doğrultusunda Macaristan Milli Takımı'nda da forma giyen ve pivot pozisyonunda oynayan Virág Kiss'le de 1 yıllık sözleşme imzalandığını açıklayan ÇBK, son olarak kadrosundaki Elizabeth Williams ile 1 yıllık sözleşme yenilediklerini bildirdi.


Etiket: çbk, euroleague, transfer, basketbol


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA