Cem Kavalcı: ‘Kulüp Başkanı ben olduğum sürece Levent Uysal, Tarsus İdman Yurdu maçlarına kesinlikle gelemez’




Tarih: 14 Haziran 2023 Çarşamba 15:40


Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kavalcı, takıma dair açıklamalarda bulundu. Kavalcı, açıklamasının sonunda Levent Uysal’ın maçlara katılması noktasında kırmızı ışık yaktı. Kavalcı;

Haber-Kadri Duman

Cem Kavalcı, Tarsus İdman Yurdu'nun 'gerçek' taraftarlarına seslendiğini belirterek; "Takımımız gelecek sene yoluna her zamankinden daha istekli ve arzulu şekilde devam edecektir. Farkındayız ki gelecek sene olumlu anlamda gelişmeler gerçekleştikçe takımımızın itibarını zedelemek isteyenler derinden üzülecektir. Takımımıza geçtiğimiz sezonun ikinci yarısından sonra yapılanlar ve başarısız olması için tüm mücadelesini veren sözde destekçiler ile takımımızın başarısızlığı kaçınılmaz olmuştur. Geçtiğimiz sezonun ilk devresinden sonra birçok proje görüşmesi yaptık transferi açmak için fakat hep önümüze bir engel konulmaya çalışıldı. Özellikle takımıza destek olduğunu iddia eden 'melek' görünümlü 'iblisler' geçtiğimiz sezondaki başarısızlığın mimarıdır. Öyle ya da böyle biz transferi de açacağız bu takımı layık olduğu yere de getireceğiz. Prestiji kaybettirilen takımımızın eski prestijini kazanmasını sağlayacağız. Tek arzumuz gerçekten takımımıza gönül verenlerin takımızın yanında her daim yer alması. Gelecek sezonda maçlarımızı oynayacağız yuvamızı Burhanettin Kocamaz Stadyumu'nu tıka basa doldurmanız ve bir an bile susmadan takımımıza destek olmanızdır" ifadelerini kullandı.


Etiket: tarsusidmanyurdu, mersin, leventuysal, maç


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA