Pursaklar Belediyesi’nden 4 yeni spor salonu




Tarih: 14 Haziran 2023 Çarşamba 17:36


Pursaklar Belediyesi, 4 yeni farklı spor salonunun yapım çalışmalarına devam ediyor.

  Spora ilgi duyan vatandaşları farklı spor dalları ile tanıştırmak adına ilçeye yeni spor salonları kazandırmak için kolları sıvayan Pursaklar Belediyesi, 3 adet çok amaçlı spor salonu ve okçuluk spor tesisinin yapım çalışmalarına hızla devam ediyor. Sporda Ankara’ya rol model olmak için ilçeye yeni spor alanları kazandırmak adına çalışmaların devam ettiğini belirten Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ‘‘4 adet yeni spor salonu inşa ediyoruz. Çocuklarımız, gençlerimiz daha güzel mekanlarda yeteneklerini sergileyecekler. Farklı spor dallarını ilçemize kazandırarak, şehrimize yeni bir soluk kazandıracağız. Arkadaşlarımız yapım çalışmalarına hızla devam ediyor. Spor salonlarımızı inşallah en kısa süre içerisinde tamamlayarak, gençlerimizin ve spora ilgi duyan hemşerilerimizin hizmetine açacağız’’ dedi. 


Etiket: pursaklar, belediye, spor


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA