MSK’NIN PLAY-OFF YOLCULUĞU SONA ERDİ




Tarih: 15 Haziran 2023 Perşembe 13:02


Play-Off Yarı Finali’nin 4. Maçı’na çıkan MSK, Semt77 Yalovaspor’a 90-73 mağlup oldu. MSK, aldığı son mağlubiyetle birlikte Play-Off’lara veda etti. Semt77 Yalovaspor ise Final’e yükseldi.

Haber-Sercan Özdemir

Türkiye Basketbol Federasyonu Erkekler 1. Ligi'nde bu sezon kıran kırana bir mücadele sergileyen Mersin Büyükşehir Belediyesi (MSK), son olarak Play-Off Yarı Finali'ne kadar yükseldi. Serinin ilk maçında galip gelen MSK, devamındaki iki maçtan ise mağlup ayrıldı. MSK, son olarak serinin 4. Maçı'nda şans aradı ancak deplasmanda şans, MSK'dan yana olmadı.

MSK, Süper Lig'e yükselme şansını bu sezon kaybetti

Sezonda oynanan 30 maçtan 27 galibiyetle ayrılan Çağdaş Bodrum Spor Kulübü, Play-Off'lara kalmadan Süper Lig'e yükselme şansı yakalamıştı. Yılyak Samsunspor, Mersin MSK, Semt77 Yalovaspor, Final Spor, TED Ankara Kolejliler, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, Sigortam.Net ile Harem Spor Kulübü ise Play-Off'a kalan takımlar olmuştu. Sezon içerisinde 22 galibiyete imza atan MSK, Play-Off Çeyrek Final serisinde Balıkesir Büyükşehir Belediyespor'la karşılaşmıştı. Çeyrek Final'de 2'de 2 yapan MSK, Play-Off Yarı Finali'ne yükselmişti. Eş zamanlı olarak Semt77 Yalovaspor ile TED Ankara Kolejliler de Çeyrek Final maçlarına devam etmişti. İki takımın mücadele ettiği seriden Semt77 Yalovaspor galip ayrılmıştı. Böylelikle MSK'nın Yarı Final serisindeki rakibi Semt77 Yalovaspor olmuştu.

Son karşılaşma sonrası MSK, Play Off karşılaşmalarına veda ederek Süper Lig'e yükselme şansını bu sezon kaybetti. Semt77 Yalovaspor'un ise Süper Lig yolunda; 17 Haziran Cumartesi günü Yılyak Samsunspor'la  Play-Off Final serisinin ilk maçına çıkacağı öğrenildi.


Etiket: msk, playoff, mağlup, maç, mersin


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA