Büyükşehir’in Haşereyle Mücadele Çalışmaları Devam Ediyor




Tarih: 16 Haziran 2023 Cuma 15:47


Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in önemle üzerinde durduğu ilaçlama çalışmaları kent genelinde tüm hızıyla devam ediyor.

Haber-Kadri Duman

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in önemle üzerinde durduğu ilaçlama çalışmalarına tüm hızıyla devam eden ekipler, kentin tüm yeşil alanlarında planlı bir şekilde haşere ve larva ile mücadelesini sürdürüyor.

Vatandaşlara da önemli sorumluluk düşüyor

İlaçlama çalışmalarında tam zamanlı mücadele eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri, vatandaşlara da önemli sorumluluklar düştüğünü ifade ediyor. Ekipleri en çok zorlayan noktaların başında da içerisinde su bulunan ve gelişi güzel bırakılan kovalar, lastikler, su birikintileri. 1 bardak su içerisinde rahatlıkla 6 bine yakın sivrisinek ürediğini ifade eden ekipler, sivirsinek oluşumuna sebebiyet vermemenin de etkin bir mücadele yöntemi olduğunu belirtiyor.

Göletlerden havuzlara, menfezlerden kanallara kadar her alan ilaçlanıyor

Ekipler, tüm bunların yanı sıra Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde yer alan göletler, havuzlar, rögar ve bataklıklar, doğal çukurlarda biriken yağmur suları, sulama kanalları, su kuyuları, inşaat temeli çukurlarında biriken sular, su varilleri, eski otomobil lastikleri, fosseptikler, menfezler, kanallar, durgun su birikintileri, dere yatakları, metruk alanlar ve çöp konteynerleri gibi yerlerde de haşere ile mücadele çalışmaları yapıyor.

 

 

 


Etiket: mersin, büyükşehir, haşere, böcek, çalışma, ilaçlama


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA