“Hıghlıght hotel kapılarını açtı"




Tarih: 16 Haziran 2023 Cuma 23:57


Masmavi denizi, sıcacık kumsalı, bir birinden lezzetleri yiyecekleri ve ünlü isimlerin happy hour partileri ile adından söz ettiren Highlight Hotel, bu yaz da Bodrum’un en gözde yerlerinden biri olan Yalıkavak Tilkicik Koyu’nda misafirlerine masal tadında bir tatil sunacak.

  Ünye Madencilik firmasının sahibi olduğu, Yusuf Erbaş’ın Genel Müdürlüğünü yaptığı Highlight Hotel, luxury odaları, romantik atmosferi ve kendi bünyesinde yer alan popüler beachi ile misafirlerine unutulmaz bir tatil deneyimi sunacak. 
  "Miya Beach'te ünlüler geçidi" 
  Tatilde eğlence arayanlar için muhteşem bir manzaraya sahip Miya Beach, kaliteli mutfağı ve ünlü isimlerin sahne aldığı beach partileri ile Bodrum'un masmavi ve sofistike atmosferi eşliğinde misafirlerine huzurlu bir tatil sunuyor. 
IHA                                       


Etiket: otel, hıghlıght, sezon, tatil


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA