Didim’de öğrenciler karne sevinci yaşadı




Tarih: 17 Haziran 2023 Cumartesi 10:15


2022-2023 Eğitim öğretim yılı sona ermesi dolayısıyla Aydının Didim ilçesinde 46 okulda 15 bin 116 öğrenci karne sevinci yaşadı.

   Ülke genelinde 18 milyon öğrenci, Didim’de  46 okulda 15 bin 116 öğrenci karne sevinci yaşadı. İlçedeki her okulda ayrı ayır karne töreni düzenlenirken, resmi tören ise Cumhuriyet İlkokulu'nda gerçekleştirildi. 
  Okullardaki törende her sınıf kendi salonunda karne töreni düzenlerken, veliler de öğrencilerin karne sevincine ortak oldu. 
  Ayrıca Cumhuriyet İlkokulunda gerçekleşen karne dağıtım törenine Didim Kaymakamı Can Kazım Kuruca’nın yanı sıra Didim Belediye Başkan Yardımcısı Zeynel Şener, İlçe Milli Eğitim Müdür Şakir Sait Üstündağ, Didim İlçe Emniyet Müdürü Yunus Dinç, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Gani Solak ve okul idarecileri  katıldı. Törende öğrencilere karnelerini takdim eden Kaymakam Kuruca, öğrenci ve öğretmenlere yaz tatillerini sağlıklı ve iyi geçirmeleri temennisinde bulundu. 
IHA                                     


Etiket: aydın, didim, karne, tören, jandarma


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA