Adem Koca, YKS Sınavına Girecek Olanlar için Uyarıda Bulundu




Tarih: 17 Haziran 2023 Cumartesi 09:54


Mersin İl Millî Eğitim Müdürü Adem Koca, YKS sınavına girecek adaylar için hatırlatmalarda bulundu.

Haber- Kadri Duman 

Koca; " 17-18 Haziran tarihlerinde tüm yurtla birlikte ilimizde de Yükseköğretim Kurumları Sınavını (YKS) gerçekleştireceğiz. Sınava girecek tüm öğrencilerimize sınav binalarına en geç sınav saatinden 1 saat önce ulaşmaları ve yanlarında mutlaka sınava giriş belgeleri ile kimlik kartlarının bulunması gerektiğini önemle hatırlatmak isterim. Sınav organizasyonunda ve uygulanmasında görev alan tüm meslektaşlarıma ve süreçte evlatlarını yalnız bırakmayan tüm velilerimize yürekten teşekkür ediyor, emeklerinin karşılığını en güzel şekilde almaları temennisiyle tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Değerli vatandaşlar, sizlerden ricamız, sınav saatlerinde özellikle okullarımızın yakınlarında sessizliğin sağlanmasıdır. Duyarlılığınız için eğitim camiası olarak sizlere de şimdiden teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.


Etiket: mersin, ademkoca, yks, sınav, uyarı


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA