Çocuk Gelişim Merkezleri’nde Karne Heyecanı Yaşandı




Tarih: 17 Haziran 2023 Cumartesi 10:15


Büyükşehir Belediyesi’nin bünyesinde bulunan Çocuk Gelişim Merkezleri’ndeki 180 öğrenci karnesini aldı.

Haber-Sercan Özdemir

 Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Adile Teyze, Münir Özkul, Begonvil, Halkkent Çocuk Gelişim Merkezleri’nde eğitim gören 180 öğrenci karne aldı.

 “Geleceklerinin daha aydınlık olmasını umut ediyoruz

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Çocuk Gelişim Merkezleri Eğitim Koordinatörü Özlem Tanışık; “Okullarda miniklerimizle birlikte onların gelişim alanlarına yönelik etkinliklerle sürdürdük, bilimle, sanatla buluşturduk. Koca bir yılı geride bırakırken onları bugün karne ve başarı belgelerini veriyoruz. Ebeveynleri ile birlikte güzel bir kutlama yapıyoruz. Çocukların gelişim alanlarına yönelik yaptığımız tespitler doğrultusunda görüşmeler yaptık ve bunları yakından takip ettik. Ebeveynlerle birlikte çocuklarımızı sanatla buluşturduk, tiyatroya götürdük, müzeye gittik, resim sergisi açılışlarına gittik, sanat galerileriyle buluştuk. Miniklerimize bu zamana kadar verdiğimiz altyapı ile birlikte geleceklerinin daha aydınlık olmasını umut ediyoruz. Aynı yolda devam etmelerini istiyoruz. Bütün miniklerin yaz tatilinin güzel geçmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

 


Etiket: karne, heyecan, mersin, okul, öğrenci


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA