Başkan Yılmaz: ‘Geleceğimiz, Gençlerimizin Gayretleriyle Şekillenecek’




Tarih: 18 Haziran 2023 Pazar 14:55


Toroslar Belediyesi ekipleri, sınavın ilk oturumunda olduğu gibi ikinci oturumunda da öğrencilerin ve ailelerinin heyecanına ortak oldu.

Haber-Şirin Alp

Toroslar Belediyesi YKS’nin yapıldığı okulların önünde kurulan stantlarda, sınavdan çıkan gençlere ve evlatlarını bekleyen ailelere kumanya ikramında bulunuldu.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Eğitime ve öğrencilere verdiği desteklerle her zaman onların yanında olduğu hatırlatarak; “Geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimizin, büyük bir gayret ve azimle hazırlandıkları YKS’de başarılı olacaklarına ve emeklerinin karşılığını alacaklarına inanıyorum. Ülkemiz, iyi eğitim almış gençlerimizin gayretleriyle şekillenecek. Gençlerimize güveniyoruz. Biz de Toroslar Belediyesi olarak, onların hedeflerine ve hayallerine ulaşmaları için yanlarında olmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.


Etiket: mersin, toroslar, belediye, sınav, yks


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA