TİY, 3.Lig’e Düştü




Tarih: 18 Haziran 2023 Pazar 15:43


TFF’nin 2 ve 3.Lig’leri tescillemesi ile birlikte sarı-lacivertlilerin 2.Lig’de kalma hayalleri de sona ermiş oldu. Açıklanan duyuruda, TİY’in 3.Lig’e düştüğü belirtildi.

Haber-Kadri Duman

Geçtiğimiz günlerde açıklanan duyuru ile TFF, 2022-2023 Sezonu TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig’leri de tescil etti. Bu duyuru ile birlikte bu sezon alt liglere düşen takımlarında umudu söndü. Bu sezon ligde kötü bir dönem geçiren ve geçirdiği ekonomik zorluklar nedeni ile alt yapı oyuncularından kurulu kadroyla maçlara çıkan Tarsus İdman Yurdu (TİY), TFF 2.Lig Beyaz Grup’u 17.sırada 21 puanla bitirerek küme düşmüştü. Deprem nedeni ile daha öncesinde ligden çekilme kararını da, TFF’ye ileten sarı lacivertlilerin bu talebi geri çevrilmişti. TFF’nin 2 ve 3.Lig’leri tescillemesi ile birlikte sarı-lacivertlilerin 2.Lig’de kalma hayalleri de sona ermiş oldu. Açıklanan duyuruda, TİY’in 3.Lig’e düştüğü açıklandı.


Etiket: tiy, tarsus, mersin, lig, küme


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA