Başkan Bozdoğan: ‘Karanlık Zihniyetlere İzin Verilmeyecektir’




Tarih: 20 Haziran 2023 Salı 12:39


Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus Belediyesi’nin il olması gündemdeyken karalama içeren paylaşımlara karşı; “Muhalif kişilerin hırs ve öfkesi sebebiyle bazı gruplarca hizmetlerimize kasıtlı olarak hizmetlere gölge düşürülmeye çalışılmaktadır. Bu tür karanlık zihniyetlere izin verilmeyecektir” ifadelerini kullandı.

Haber-Şirin Alp

Tarsus Belediyesi’ni baltalamaya çalışılan haberlerle kamuoyunu yanıltmaya yönelik son günlerde sosyal medya paylaşımları gündeme oturdu. Parklar, asfaltlanmak üzere çalışmaların devam ettiği yollar, belirli saatlerde boşaltılan ancak konteynerlerin dolu hallerinin görselleri paylaşılarak cep telefonu ile maksatlı video çeken bazı kişilerce halkı yanıltıcı karalama kampanyası başlatıldı. Belirlenen alanların videosu çekilerek paylaşılması ile sosyal belediyeciliği ve kamu hizmetinin sağlıklı şekilde icrasını aksatma amacı taşıdıkları ortaya çıktı.

 “Tarsus’a olan hizmet aşkımızı kimse engelleyemeyecektir”

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan bu konuyla ilgili; “Günlerdir cep telefonu ile maksatlı video çeken kişilerce belediyemizi suçlayıcı türde ifadeler kullanılmıştır. Belediyemizi itibarsızlaştırmak için kamuoyu algısı yaratmaya yönelik olduğu barizdir. İl olmamız gündemdeyken kamuoyunda yapay bir gündem oluşturarak dikkat çekmeye ve kendine menfaat sağlamaya çalışan bir takım kişilerin gerçeğe aykırı sosyal medya yayınları bizleri yıldıramayacaktır. Tarsus Belediyesi olarak 7/24 çalışan bir kurumuz. Türkiye genelinde sosyal belediyecilik alanı başta olmak üzere birçok konuda öncü ve örnek bir belediye olmamız sebebiyle bazı gruplarca hizmetlerimize kasıtlı olarak gölge düşürülmeye çalışılmaktadır. Tarsus’a olan hizmet aşkımızı kimse engelleyemeyecektir. Bu tür karanlık zihniyetlere izin vermeyeceğiz” dedi.

 


Etiket: mersin, tarsus, halukbozdoğan, karalama


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA