Söke Hayvan Pazarı’nda satıcılar müşterilerini bekliyor




Tarih: 21 Haziran 2023 Çarşamba 15:38


Aydın’ın Söke ilçesinde kurulan hayvan pazarına kurbanlıklar gelmeye başlarken, kurbanlık satıcıları müşterilerini beklemeye başladı.

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala kurban satıcıları da pazar yerlerindeki yerlerini almaya devam ediyorlar. Hayvan sahipleri eski yıllar göre durgunluğa dikkat çekerken, maliyetlerin yüzde 500 arttığını söyledi. Türkiye'nin çeşitli yerlerinde Söke'de kurbanlık satışı için gelmeye başlayan hayvan sahipleri, "Kurban Bayramına yaklaşık 6 gün kaldı. Ancak görüldüğü gibi ortalık bomboş. Hayvan pazarı gerçekten boş, gençmiş yıllarda birkaç hafta kala hareketlilik başlardı. Bu durum üzücü. Buraya büyük ümitlerle geldik. Hafta sonu bir hareketlenme olur diye umuyoruz. Kurbanlıklarımız şu anda en düşük koyun, koç fiyatları 7 ila 8 bin TL'den başlıyor. En yüksek 14 bine kadar çıkıyor" dedi. 
IHA                                 


Etiket: aydın, söke, hayvan, satış, pazar, bayram


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA