Mersin Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni Gerçekleştirdi




Tarih: 21 Haziran 2023 Çarşamba 16:58


Mersin Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, düzenlediği töreni ile öğrencilerini mezun etti.

Haber-Gizem Tokkuzun

20 Haziran Salı günü Mersin Üniversitesi Amfi tiyarosu’nda düzenlenen mezuniyet törenine, Mersin Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Hakan Öztürk, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. İbrahim Duman ile Öğr. Gör. Ufuk Akkurt, öğretim elemanları, idari personel ve mezun yakınları katılım sağladı.

“Ellerinden geleni yaptılar”

Törende konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Hakan Öztürk, “Okulumuza ilk adım attığınız günden beri zorlu bir yolu bitirdiniz ve mezun oluyorsunuz. Sevgili mezunlarımız, becerilerinizi tutuma dönüştürmeniz zamanla olacaktır. Kaliteli bir sağlık hizmeti için kendinizi sürekli geliştirmeniz gereklidir. Bu doğrultuda yıllardır sizler için çalışan çok değerli hocalarınıza teşekkür ediyorum. Sizi; bilgi, beceri ve ustalıkları ile yetiştirmek için ellerinden geleni yaptılar” dedi.

“Sizlere layık olarak mesleklerini icra edecektir”

Prof. Dr. Öztürk, Mezunların ailelerine de seslenerek; “İki yıl önce bizlere emanet ettiğiniz çocuklarınızla ne kadar gururlansanız azdır. Mezunlarımız; siz ailelerine, hocalarına ve atalarına layık olarak mesleklerini icra edecektir. Sevgili mezunlarımız; hastaların şefkate ve ilgiye ihtiyacı vardır. İnsani değerlerle hastalara yaklaşmadığınız zaman hasta takip ve tedavi süreci eksik kalacaktır. Her biriniz ülkemiz için çok önemlisiniz. Aklın ve bilimin yolunda ilerleyin. İnsan sevginiz ve hizmet aşkınızın hiç bitmemesini diliyorum. Yolunuz açık olsun” şeklinde konuştu.


Etiket: mersin, üniversite, sağlık, meslek, mezuniyet


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA