Başkan Seçer: “Bu Bayramda Kurban Bağışlarınızı Bekliyoruz”




Tarih: 22 Haziran 2023 Perşembe 12:16


Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla ihtiyaç sahipleri için Kurban Bağışı Kampanyasıyla birizberaberiz.org adresi üzerinden toplanan kurban bağışları, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılacak. Başkan Vahap Seçer; “birizberaberiz.org adresinden kurban bağışları yapabilirsiniz” dedi.

Haber-Gizem Tokkuzun

Mersin Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla ihtiyaç sahipleri için Kurban Bağışı Kampanyası başlattı. Büyükşehir’in dayanışma örneği sergilediği projelerinden biri olan birizberaberiz.org adresi üzerinden toplanan kurban bağışları,Aşevi aracılığı ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılacak.

“Bayramınız kutlu olsun”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kampanya ile ilgili sosyal medya üzerinden vatandaşlara destek çağrısında bulunarak; “Milletçe Kurban Bayramı’nı karşılıyoruz. Bu bayramda kurban bağışlarınızı bekliyoruz. İsterseniz birizberaberiz.org adresinden kurban bağışları yapabilirsiniz. İsterseniz istediğiniz kadar et miktarını bağış yapabilirsiniz. İsterseniz de Aşhane’mize bizzat başvurarak kurbanlarınızı oraya teslim edebilirsiniz. Bağışlarınız kabul, bayramınız kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

İhtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılması amacı ile kurban bağışında bulunmak isteyen hayırseverler, birizberaberiz.org adresi üzerinden yardımlarını yapabilecek. İsteyen vatandaşlar 8 bin 500 TL ödeyerek bir adet kurban bağışında bulunabilecekken, isteyen vatandaşlar da 320 TL ödeyerek 1 kg pay et bağışı yapabilecek.

 


Etiket: mersin, büyükşehirbelediyesi, kurbanbayramı, bağış, et


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA