Mersin’de Bayram Boyunca Ulaşım Ücretsiz




Tarih: 23 Haziran 2023 Cuma 16:46


Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, vatandaşların ulaşım ihtiyaçlarını huzurlu, rahat ve sorunsuz şekilde yapabilmeleri için çalışmalarını sürdürecek.

Haber-Şirin Alp

28 Haziran 2023 Çarşamba gününden itibaren tüm bayram süresi boyunca, Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı toplu taşıma araçlarında ücretsiz seyahat uygulaması devam edecek.

Mezarlık ziyaretleri için ücretsiz servis kalkacak

Mersin Büyükşehir, Kurban Bayramı’nda arife, 1. ve 2. günü mezarlıklara ücretsiz ulaşım da sağlayarak vatandaşların kaybettikleri yakınlarını ziyaret etmeleri için kolaylık sağlıyor. Mezarlık servisleri kapsamında Tarsus’ta Merkez, Eshab-ı Kehf ve Sucular Mezarlığı’na servis hizmeti sunulacak. Makam Cami’nden 07.00-16.00 arası her saat başı kalkacak olan servis Merkez Mezarlık, Üçgen Çarşı, Halk Eğitim, Cengiz Topel, Cetvel Köprüsü, Büyük Carrefour, Tuğralı Kavşak, Eshab-ı Kehf’ten geçerek Sucular Mezarlığı’na gidecek. Sucular Mezarlığı’ndan ise saat 08.00-17.00 arası her saat başı servis kalkacak.

Güneykent ve Akbelen Mezarlıkları servisleri ise şu şekilde:

Mersin Büyüşehir Belediyesi, Güneykent Mezarlığı’na da servis hizmeti veriyor. Servisin gidiş güzergahı Makine İkmal, Toros Devlet Hastanesi, İstasyon, Taş Bina, İstiklal Caddesi, Çankaya, Akbelen Bulvarı, Akbelen Mezarlığı ve Güneykent Mezarlığı şeklinde. Servisler, Makine İkmal’den 1 saatte bir olmak üzere sabah 08.00’den akşam 16.00’ya kadar hizmet verecek. Güneykent Mezarlığı’ndan ise yine her 1 saatte bir olmak üzere sabah 08.00’den akşam 17.00’ye kadar hizmet verecek.

Çiftlikköy Mezarlığı için de servis hizmeti verilecek

Mersin Üniversitesi’nin girişinden saat 08.00-17.00 arası her yarım saatte bir kalkacak olan servisler, vatandaşların Çiftlikköy Mezarlığı’na ulaşımını sağlayacak. Aynı şekilde Çiftlikköy Mezarlığı’ndan da 08.15’te hareket edecek olan servis her yarım saatte bir kalkarken son servis 17.15’te hareket edecek.


Etiket: mersin, bayram, ulaşım, ücretsiz


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA