Büşra Akgün, Tarsuslu Periler ile anlaştı




Tarih: 23 Haziran 2023 Cuma 16:58


Geçen sezon İzmit Belediyespor ile Kadınlar Basketbol 1.Lig play-off şampiyonluğu yaşayan Büşra Akgün, Tarsus Belediyespor Kadın Basketbol Takımı ile anlaştı.

Haber- Şirin Alp

Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Lig 2022-2023 Sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Tarsus Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Süper Lig için iddialı bir kadro ile gitmeye hazırlan Periler, transferlerini peş peşe duyuruyor. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Dış transferde takımını en iyi şekilde organize etmeye çalışan Koç Mustafa Secerlioğlu takımının 4. transferi yaptı. Süper Lig tecrübesi bulunan ve aynı zamanda Kadınlar 1.Ligi'nde play-off şampiyonluğu yaşayan Basketbolcu şutörlüğü ve bitirici forvetliği ile biliniyor. Büşra Akgün'e hoş geldin diyor, yeni sezonda başarılar diliyoruz” denildi.


Etiket: mersin, tarsus, tarsusbelediyespor, büşraakgün, basketbol


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA