Büyükşehir’den ihtiyaç sahiplerine bayramlık hizmeti




Tarih: 24 Haziran 2023 Cumartesi 13:11


Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan Tarsus Kıyafet Evi sosyal güvencesi olmayan ailelere kucak açarak, ihtiyaç sahipleri bayramlarını buradan alabiliyor.

Haber- Şirin Alp 

İki yerde hizmet veren Büyükşehir, ilkini Mersin merkezde Ulu Cami Meydanı’nda, diğerini ise Tarsus Duatepe Mahallesi İsmetpaşa Bulvarı üzerinde açtı. Büyükşehir Kıyafet Evi, dar gelirliği ailelerin çocuklarını rahatlıkla giydirebilecekleri mağaza hüviyetinde hizmet veriyor. Tamamen yeni ürünlerin yer aldığı Büyükşehir Belediyesi Tarsus Kıyafet Evi’nde, sosyal güvencesi olmayan ve bu durumu belgelendiren aileler, her dört ayda bir olmak üzere yılda üç kez 0-12 yaş grubundaki çocuklarının ihtiyaçlarını karşılayabiliyorlar.

Görevli Fulya Arlı, “Kıyafet Evi hizmeti, 0-12 yaş çocuğa sahip sosyal güvencesi olmayan ailelerin çocuklarına yönelik yapılan yardımı içermektedir. Şimdiye kadar Mersin merkez ve Tarsus’ta hizmet vermekte olan kıyafet evleri bir aileye yılda üç kez yapmış olduğu yardım ile 12 bin 900 çocuğa ulaşmıştır. Başkanımız Vahap Seçer öndeliğinde bu işin bir parçası olmak bizim için çok önemli. Mersin merkez ve Tarsus kıyafet evlerinde her bayram olduğu gibi bu bayramda çocuklarımızı giydiriyoruz. Bayramlar kaynaşma, dayanışma günleridir. Özellikle de çocuklar bunu her zaman temsil ederler. Onların yüzündeki tebessüm olmak, onun bir parçası olmak bizim için çok kıymetli, çok değerlidir. Ayrıca Mersin’de hizmet vermeye yeni başlayan Silifke Kıyafet Evi’ne sosyal güvencesi olmayan 0-12 yaş çocuğa sahip tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz . Mutlu bayramlar” dedi.


Etiket: Mersinbüyükşehir, Tarsus Kıyafet Evi, sosyalgüvence,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA