Dereceye giren minik sporculara ödülleri verildi




Tarih: 24 Haziran 2023 Cumartesi 13:17


Kickboks Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler il seçmelerinde Mersin’i temsil eden sporcular dereceye girerek ödüllerini aldılar.

Haber- Kadri Duman

Türkiye Kickboks Federasyonu Mersin İl Temsilciliği 2023 yılı faaliyet programında yer alan ve 22-23 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen Kickboks Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler il seçmeleri sonunda dereceye giren sporculara ödülleri verilirdi. Birbirinden çekişmeli müsabakalar sonunda kategorilerinde dereceye giren sporcular 06-13 Temmuz 2023 tarihleri arasında Mardin'de yapılacak olan Kickboks Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Türkiye Şampiyonası'nda ilimizi temsil etme hakkı elde ettiler. Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, tüm sporcu ve antrenörlere Kickboks Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Türkiye Şampiyonası'nda başarılar diledi.


Etiket: Kickboksbüyükler, Gençler, Yıldızlar, spor


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA