Ücretsiz yaz spor okulları geleceğin sporcularını bekliyor




Tarih: 24 Haziran 2023 Cumartesi 14:38


Mersin Akdeniz Belediyesi’nde ücretsiz yaz okulları kurs kayıtları devam ediyor. Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, bu yıl futbol, basketbol, tenis, jimnastik ve yüzme olmak üzere 5 farklı spor dalında verilen yaz okulu kurslarının yoğun ilgi gördüğünü belirtti.

Haber- Kadri Duman

Akdeniz Belediyesi’nin bu yıl 7-12 yaş aralığındaki çocuklar için 5 farklı spor dalında düzenlediği ücretsiz yaz spor okulları geleceğin sporcularını bekliyor. 12 Haziran’da başlayan başvurularda futboldaki kontenjan doldu. Basketbol, tenis, jimnastik ve yüzme kurslarına kayıtlar ise devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Uçar, çocuklarını kurslara göndermek isteyen ebeveynlerin acele etmesi gerektiğini, çünkü bazı kontenjanların dolmak üzere olduğunu ifade etti. Kurs ile ilgili bilgi veren Uçar; “Belediyemizin 3 yıldan beri yaz ve kış dönemlerinde sürekli hale getirdiği, birçok branşta kendi antrenörlerimiz tarafından eğitim verilen yaz okulumuzda bu sene 5 farklı spor dalında hizmet veriyoruz. Basketbol, futbol, tenis, jimnastik ve yüzme alanlarındaki kurslarımız açıldı. Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Gültak döneminde faaliyete başlayan yaz spor okullarımız; halkımız tarafından büyük beğeni topluyor. Yaz döneminde çocuklarımızın etkin, verimli vakit geçirebilmeleri için, spora ve sporcu kimliğine bürünebilmeleri, erdemli ve ahlaklı bireyler olarak yetişmeleri için kurslarımız başladı” şeklinde konuştu.


Etiket: spor, kurs, haber, sporcu


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA