Haluk Levent,Soli Güneş Festivali’nde Güzel Vakit Geçirdi




Tarih: 25 Haziran 2023 Pazar 15:41


Bu yıl 11.’si gerçekleştirilen Uluslararası Soli Güneş Festivali ikinci gününde Haluk Levent’i ağırladı.

Haber-Seher Çoban

Mersinlinin yanı sıra çevre il ve ilçelerden gelen on binlerce konuk 2. gününde de festival alanına akın etti.  Haluk Levent, festivalin ikinci gününde sevenleriyle buluştu.

“Haluk Levent’i Mersin’de ağırlamaktan dolayı son derece mutluyuz”

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün görüntülerinin dev ekranda yansıtıldığı 10. Yıl Marşı ile konserini noktalayan Haluk Levent’e sahneye gelerek çiçek takdim ederek; “Halkımıza yaptığımız anketlerde ‘Kimi festivalimizde görmek istersiniz?’ diye sorduk ve açık ara Haluk Levent ismini tercih ettiler. Muhteşem sanatçılığının yanında zor durumda olan herkesin yanında olan Haluk Levent’i Mersin’de ağırlamaktan dolayı son derece mutluyuz” dedi.

Haluk Levent; “Mezitlililer çok şanslı. Başkanımız sahneye geldi, çiçeğini verdi ve teşekkür edip ayrıldı. Ne kendini anlattı ne hizmetlerini anlattı ne de siyasetçilerden alıştığımız gibi uzun uzun konuştu. İşte sanata ve sanatçıya saygı budur” ifadelerini kullandı.


Etiket: mersin, mezitli, soli, festival, haluklevent


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA