Yol Yapım Ekipleri Kırsalda ve Merkezde Çalışmalarına Devam Ediyor




Tarih: 25 Haziran 2023 Pazar 15:50


Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, kırsalda ve merkezde çalışmalarını sürdürüyor.

Haber-Kadri Duman

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, altyapı çalışmaları sonrası deforme olmuş yolları yenileyerek, yeniliyor.

Büyükşehir ekipler, Toroslar ilçesinde önemli yayla yolu güzergahı olan Gözne Mahallesi-Ayvagediği Mahallesi Bağlantı Yolu, Fatih-1 ve Fatih-2 Caddesi’nde geçtiğimiz günlerde yol ve asfalt çalışması başlatmıştı. 4 bin 200 metre uzunluğundaki yolda ekipler, alt yapı çalışmaları sonrası deforme olan yolda kapsamlı bir çalışma başlattı.

Zemin iyileştirme faaliyetinin yerine getirilmesinden sonra gerçekleştirilen asfalt döküm işleminde, şu ana kadar 2 bin metrelik kısmında binder seviyesinde asfaltlama çalışmaları tamamlandı. Ayvagediği Mahallesi’nden Gözne Mahallesi’ne kadar uzanan yolda yoğun bir tempoyla gerçekleştirilen yol ve asfalt çalışmaları devam ediyor.

 


Etiket: mersin, büyükşehirbelediyesi, yol, yapım, çalışma


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA