İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, ilçe yöneticileriyle Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ziyaret etti




Tarih: 25 Haziran 2023 Pazar 16:29


CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal beraberinde İlçe Yöneticileri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve yöneticileri ile birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne ziyarette bulundular.

Haber-Şirin Alp

Partilerinin grup toplantısına katılan Başkan Varal ve beraberindeki yöneticiler; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile de bir görüşme gerçekleştirdiler. Burada geride bıraktığımız mayıs ayı içerisinde gerçekleşen genel seçimlerde partisinin Tarsus’taki çalışmalarından bahseden İlçe Başkanı Ozan Varal, Tarsus’ta hem milletvekilliği, hem de Cumhurbaşkanlığı seçiminde birinci parti olduklarını belirterek çalışmaları hakkında Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na bilgi verdi.

İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, partisinin üst kademe yöneticilerine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunduklarını söyleyerek;  “Ülkemizin geleceği için tüm kadrolarımız ve örgütlerimiz ile var gücümüzle çalışacağız. Çünkü tek vücut olmuş bir CHP, Türkiye için tek çıkış yoludur. Biz sevgi, huzur ve kardeşlik için bu yoldayız. Daha çok çalışacağız. Örgütümüz, parti emekçilerimiz var oldukça ortak akıl ve dayanışma ile birlikte mutlaka kazanacağız. Sayın Genel Başkanımızı grup toplantısı sonrası Meclisteki odasında yöneticilerimiz ile ziyaret ettik. Tarsus’ta aldığımız sonuçlardan haberdar olması bizleri ayrıca mutlu etti. Tarsus İlçe Örgütü olarak alnımız ak, başımız dik. Durmadan, yorulmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. İlçe Örgütü olarak yaptığımız çalışmalara hız katarak en yakın zamanda birlik ve beraberlik rüzgarını da Tarsus’ta estirmeye devam edeceğiz”  dedi.


Etiket: ozanvaral, tarsus, mersin, tbmm


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA