Spor salonunda taciz iddiası: işyerini basıp dövdüler




Tarih: 26 Haziran 2023 Pazartesi 10:16


Başkentte spor salonuna öğrenci olarak gelen kız çocuğuna taciz ettiği iddia edilen şüpheli, çocuğun ailesi ve yakınları tarafından linç edildi.

Ankara’nın Keçiören ilçesi Atapark Mahallesi’nde iddialara göre, spor salonunda taekwondo kursuna gelen küçük kız çocuğu, kurs gördüğü eğitmeni F.M.D. tarafından tacize uğradı. Kız çocuğunun yaşanan olayı ailesine anlatması sonrası olay yerine gelen baba ve beraberindekiler, işletme sahibini sokak ortasında dövdü, işletmenin camlarını yere indirdi. Olayın ardından, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Edinilen bilgilere göre, 12 farklı suçtan kaydı bulunan F.M.D. olay sonrası hastaneye kaldırıldı. 
  “Şüphelendiğim için oğlumun kaydını buradan aldırdım” 
  Kendi çocuğunu da olayın yaşandığı spor salonuna kursa gönderdiğini dile getiren mahalle sakini Bekir Ç., “Hareket ve tavırlarından şüphelendiğim için oğlumun kaydını buradan aldırdım. Bugün öğle saatlerinde bir grup taciz ettiğini söyleyerek işyeri sahibini dövdüler. Aile, çocuklarının çıplak bir şekilde video kaydına alındığını ve elle taciz edildiğini belirterek 4-5 kişi ile burayı bu hale getirdiler” ifadelerine yer verdi. 
IHA                                      


Etiket: antalya, başkent, taciz, işyeri


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA