Bilecik’e yeni bir konteynır yıkama aracı daha kazandırıldı




Tarih: 26 Haziran 2023 Pazartesi 13:55


Bilecik Belediyeler Birliği, Bilecik genelinde daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla kente yeni bir konteynır yıkama aracı daha kazandırdı.

  Bu araç, Bilecik merkezi, Bozüyük, Osmaneli, Söğüt, Gölpazarı, Pazaryeri, Yenipazar, İnhisar, Vezirhan, Dodurga, Bayırköy ve tüm köylerde hizmet verecek. Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı ve aynı zamanda Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, belediye başkanları ve Bilecik İl Özel İdaresi'nin destekleriyle birlikte halka hizmet etmeye devam ettiklerini vurguladı. Yaman, çalışma arkadaşlarına da gece gündüz demeden sahada verdikleri hizmet için teşekkürlerini iletti. 
  Yeni konteynır yıkama aracının hizmete girmesiyle birlikte, Bilecik ve ilçelerindeki konteynırlar daha düzenli bir şekilde temizlenebilecek. Konteynırların düzenli olarak yıkanması, kötü koku ve sağlık sorunlarının önüne geçilmesini sağlayacak, aynı zamanda görüntü kirliliğinin de azalmasına katkıda bulunacaktır. 
IHA                                    


Etiket: bilecik, konteyner, yıkama, araç, belediye


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA