Başkan Seçer: ‘Kurban Bayramımız mübarek olsun’




Tarih: 26 Haziran 2023 Pazartesi 16:52


Kurban Bayramı dolayısıyla Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, bir mesaj yayınladı. Başkan Seçer; “Hoşgörünün daim olduğu, kardeşlikle, bereketle, afiyetle dolu bir bayram diliyorum” dedi.

Haber-Berna Uslu

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, mesajında; “Kardeşliğin, birliğin ve beraberliğin güçlendiği bir Kurban Bayramı'nı daha karşılamanın mutluluğu içerisindeyiz.  Bu bayram da sevdiklerimizle bir arada, geleneklerimizi yaşatacağız. Birlik ve beraberlik örneği göstererek; eş, dost, akraba ve hastaları ziyaret edecek, çocukları sevindirecek, ihtiyaç sahiplerine yardım edecek ve dargınlıkları gidererek bu özel günün ruhuna uygun davranacağız. Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak bizler, her zaman olduğu gibi bu bayramda da sizler için görevimizin başında olacağız. Hoşgörünün daim olduğu, kardeşlikle, bereketle, afiyetle dolu bir bayram diliyor; sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Kurban Bayramımız mübarek olsun” ifadelerini kullandı.


Etiket: vahapseçer, mersin, kurbanbayramı, mersinbüyükşehir


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA