İZSU ekipleri bayramda da görev başında




Tarih: 27 Haziran 2023 Salı 19:33


İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, bayram tatilinde talep ve şikâyetleri yanıtsız bırakmamak amacıyla hazırlıklarını tamamladı.

  İZSU Genel Müdürlüğü, Kurban Bayramı'nda hem kent genelinde su ve atık su hizmetlerinin aksamaması hem de şikâyet ve taleplere yanıt verebilmek için gerekli tedbirleri aldı. İZSU yetkilileri, yaşanabilecek sorunlara hızla müdahale etmek adına ekiplerin tatil süresince de görev başında olacağını ifade etti. Alınan tedbirler çerçevesinde, su ve atık su hizmetlerine yönelik talep ve şikayetlerini bildirmek isteyen vatandaşlar bayram tatili boyunca 185 çağrı merkezine ulaşabilecek. Yapılacak bildirimler sonucunda hareket edecek İZSU teknik ekipleri ise bayram tatili süresince görev başında olacak. 
IHA                                


Etiket: izmir, izsu, bayram, , belediye


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA