50 yıl sonra mezun oldukları okulun bahçesinde buluşup hasret giderdiler




Tarih: 2 Temmuz 2023 Pazar 15:37


Kastamonu’nun Tosya ilçesinde İmam Hatip Lisesi’nde eğitim gören vatandaşlar, 50 yıl sonra okulun bahçesinde bir araya gelerek hatıralarını tazeledi.

Tosya İmam Hatip Lisesi'nden mezun olduktan sonra 50 yıl boyunca öğretmenleriyle buluşamayan öğrenciler, yıllar sonra bir araya geldi. 50 yıl sonra mezun oldukları okulun bahçesinde buluşan vatandaşlar hem okuldaki hatıralarını tazeledi hem de unutulmaz anlar yaşadılar.  
Tosya İmam Hatip Lisesi eski müdürleri ve öğretmenlerinin katıldığı program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Daday Müftülüğü Vaizi Hüseyin İpek'in duasından konuşan Okul Müdürü Hasan Çolakoğlu, unutulmaz bir güne ev sahipliği yaptıklarını ifade etti.  
Toplantıya katılan mezunların arasında bulunan Yargıtay 10. Daire Başkanı Mehmet Faik Ateş, Kocaeli Vali Yardımcısı Salih Bıçak Çorum İl Müftü Yardımcısı Fatih Kaya, eski müdürler kısa bir konuşma yaptı. Birliktelik, yapılan yemek ve çeşitli ikramların ardından son buldu.  

İHA
 


Etiket: kastamonu, tosya, lise


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA