Cumhurbaşkanlığı 4’üncü Uluslararası yat yarışları toplantısı




Tarih: 2 Temmuz 2023 Pazar 15:40


Cumhurbaşkanlığı himayesinde 25-30 Temmuz tarihleri arasında Muğla’da düzenlenmesi planlanan Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Yat Yarışı Halikarnas Kupası öncesinde Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında toplantı düzenlendi.

Cumhurbaşkanlığı 4. Uluslararası Yat Yarışı Halikarnas Kupası’nın 25-30 Temmuz tarihlerinde Dünya’nın en özel destinasyonlarından olan Bodrum - Marmaris rotasında düzenleneceği belirtilirken, 30 Temmuz’da Bodrum Kalesinde ödül töreninin yapılacağı açıklandı. 
Cumhurbaşkanlığı 4. Uluslararası Yat Yarışı Halikarnas Kupası hakkında katılımcılara sunum eşliğinde bilgi veren İstanbul Açık Deniz Yat Yarış Kulübü Başkanı Ekrem Yemlihaoğlu Halikarnas Kupasında 2 açık deniz ve 2 şamandıra yarışı olmak üzere toplam 4 yarışın planlandığını açıkladı. 
Yeemlihaoğlu, 120 deniz mili uzunluğundaki açık deniz rotasının gidiş ve geliş istikametinde koşulacağını, Muğla’nın doğal, kültürel ve tarihi güzelliklerinin yarış boyunca bütün dünyaya gösterileceğini ve ilimiz ve ülkemizin tanıtımına büyük katkı sağlayacağını belirtti. İstanbul Açık Deniz Yat Yarış Kulübü Başkanı Ekrem Yemlihaoğlu, her yıl büyüyerek gelişen ülkemiz tanıtımına ve ülkemiz yelkenciliğine katkılar sağlayan organizasyonun bu başarıyı sağlamasındaki desteklerinden dolayı Muğla Valisi Orhan Tavlı’ ya ve emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti. 

İHA
 


Etiket: cumhurbaşkanlığı, yatyarışı, halikarnaskupası


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA