Vahap Seçer, Yeniden Aday Olacak Mı?




Tarih: 2 Temmuz 2023 Pazar 17:42


CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Çamlıyayla’ya yapmayı planladıkları bir projeden bahsederek; yaklaşan yerel seçimlere yönelik de mesaj verdi.

Haber-Berna Uslu

 

Bir açılış için Çamlıyayla'da bulunan Seçer, ilçeye prestij cadde kazandırmak istediklerini ancak çalışmanın gelecek seneye kalacağını belirtti.

 

"YENİDEN SEÇİLMİŞ BİR BELEDİYE BAŞKANI OLARAK..."

Prestij caddenin projesini tamamladıklarını vurgulayan Seçer, "Aslında şu günlerde bitirmek istiyorduk. Ama evdeki hesap zaman zaman çarşıya uymuyor. Bizim bir tane çarşımız var. Hepsi hepsi bir ana caddesi, birkaç ana arteri ve devam eden tali yolları var. Bütün bu çarşı merkezini; Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan o caddelerin tamamını prestij caddesi kapsamında projelendirdik. Öyle hemen bir kaldırım yapalım, iki elektrik direği dikelim değil. Tarsus'ta da bayramdan sonra başlıyoruz. Tarsus'ta İstiklal Caddesi'nde kısa bir bölüm yaptık örnek cadde olarak. Önce orayı yaptık; aksilikleri görelim sonra devam edelim diye aynı o standartta son derece güzel, çarşı merkezine mükemmel bir hava verecek, inşallah gelecek yaz hazır olacak, yeni dönemde; 2024'te yaylacılar geldiği zaman hazır bulacak. Benim de seçimden çıkmış, yeniden seçilmiş bir belediye başkanı olarak burayı ziyaret etme imkanım olacak. Bunu çok önemsiyorum" ifadelerine yer verdi.


Etiket: VahapSeçer, Çamlıyayla, Seçim


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA