CHP, Mersin’de Güç Kazanmak İstiyor!




Tarih: 2 Temmuz 2023 Pazar 17:43


CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, 2019’daki yerel seçimlerde Mersin’de elde ettikleri başarıya 2024 seçimlerinde güç katmayı hedeflediklerini belirtti.

Haber-Şirin Alp

 

CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, Kurban Bayramı dolayısıyla partilileriyle bayramlaşırken yerel seçimlere yönelik de mesajlar verdi.

 

"YEREL İKTİDARIMIZI GÜÇLENDİRMEMİZ GEREKİYOR"

2019 yılındaki yerel seçimlerde Mersin'de başarı elde ettiklerini belirten Ömür; "Genel seçimlerde bu moral bozukluklarını geride bırakarak, kongre sürecini geride bırakıp hep beraber bu kritik olan genel seçimlerin bu sonuçlarından sonra ayrıca bir kritik öneme sahip olan yerel seçimlere hep beraber hazırlanmamız gerekiyor. Ülkemiz açısından, Mersin açısından yaşam tarzımız açısından her bakımdan önemli olan, öncelikle Büyükşehir'imize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ilçe belediyelerimize sahip çıkıp ve bugüne kadar yürütülen bu başarılı çalışmaları daha ileriye götürerek diğer ilçelerde de başarıyı yakalamamız ve yerel iktidarımızı güçlendirmemiz gerekiyor" dedi.


Etiket: CHP, KoralÖmür, Seçim


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA