Akdeniz Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü’nden Bayram Hediyesi




Tarih: 3 Temmuz 2023 Pazartesi 13:10


Akdeniz Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün düzenlediği Kapadokya Gezisi ile kadınlar bayram tatilini; Ürgüp, Göreme, Avanos ve Peri Bacaları’nı gezerek geçirme fırsatı yakaladı.

Haber-Seher Çoban

Akdeniz Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün düzenlediği geziyle binlerce kadın, ilk kez şehir dışına çıkma imkanı sağlıyor. Bu sayede Türkiye’nin tarihi, kültürel mekânlarını gezme ve görme imkânı buluyor. Akdeniz Belediyesi’nin Kurban Bayramı tatilinde organize ettiği Kapadokya gezisine ilçeye bağlı farklı mahallelerden 70 kadın katıldı.

Kimi ilk kez şehir dışına çıkma fırsatı yakaladı

Geziye katılan kadınlar, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak ile Kadın ve Aile hizmetleri Müdürlüğü yetkilileri ve personeline teşekkürlerini iletirken bazı kadınlar ilk kez şehir dışına çıktığını söyledi.

Fotoğraflarla gezilerini ölümsüzleştirdiler

Bu proje ile Akdenizli kadınlar, her yıl milyonlarca yerli ve yabancı insanın akın ettiği Kapadokya şehrinin kültürel ve turistik mekânlarını eğlenerek gezerken hatıra fotoğraflarıyla gezilerini ölümsüzleştirdiler.

 


Etiket: mersin, akdenizbelediyesi, bayram, gezi, kapadokya


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA