Mersin’den başarılı sporcu ve antrenörlere ödül!




Tarih: 5 Temmuz 2023 Çarşamba 12:03


Mersin Büyükşehir Belediyesi, başarılı sporcu ve antrenörleri ödüllendirdi. Sporcu Ödülleri Töreni’ne katılan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, çeşitli dallarda önemli başarılara imza atan sporcu ve antrenörle bir araya gelip ödüllerini teslim etti. Büyükşehir Belediyesi, bu yıl Türkiye’yi Avrupa’da ve dünya genelinde çeşitli branşlarda temsil ederek gurur verici başarılara imza atan 164 başarılı sporcu ve 108 antrenöre toplam 2 milyon 616 bin 840 lira ödül verdi.

Haber - Sercan Özdemir

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, başarılı sporcu ve antrenörleri desteklemek ve ödüllendirmek için her yıl gerçekleştirdiği Sporcu Ödülleri Töreni'ne katıldı. Törene Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mithat Ertaş, Büyükşehir Belediyesi bürokratları, Kır Çiçekleri, birçok branşta Türkiye, Avrupa ve Dünya şampiyonlarında ödül alan başarılı sporcular, antrenörler ve aileleri de katılım gösterdi.

“Spora ve sporcuya destek vereceğiz”

Mersin’i sporun ve sporcunun kenti yapmak için çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Sporun; barış, birlik, beraberlik ve insanların bir arada olması demek olduğunu belirten Seçer “Mersin ve Türkiye sporuna destek vermeye gayret ediyoruz. Mersinimiz bir sporcu kenti olabilecek özelliklere sahip. Spora, sporcuya destek vererek taşıyacağız. Sadece başarılı sporculara parasal destek vererek teşvik değil, başarılı sporcuların yetişmesine de altyapı oluşturacak çalışmalara imza atmak gerekli” diyerek sporcuları destekledi. Sözlerine devam eden Seçer; “Sporcular; dili, dini, ırkı, mezhebi, meşrebi ayrımı olmadan, farklı ülkelerden ya da ulusal bazdaki yapılan etkinliklerde, müsabakalarda bu ruhla müsabakaya çıkıyorlar. İşte sporun böyle kutsal, birleştiriciözellikleri var. Onun için ‘Spor’ diyoruz ve hem ulusal hem uluslararası çok değerli, iyi organize edilmiş etkinliklerde yapmak istiyoruz, yapıyoruz da” dedi.

 

 


Etiket: mersin, büyükşehir, vahapseçer, sporödülleri


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA