Sardalya Parkı duvarları akvaryuma dönüştü!




Tarih: 6 Temmuz 2023 Perşembe 15:56


Mersin’de vatandaşın dinlenmek, spor yapmak ve çocuklarıyla eğlenip piknik yapmak amacıyla uğradığı Sardalya Park’ın duvarlarına rengarenk balıklar ve çeşitli deniz canlıları çizilerek akvaryuma dönüştürüldü.

Haber - Berna Uslu

Akdeniz Belediyesi’nin, Karaduvar Mahallesi sahiline kazandırdığı 18 dönüm büyüklüğe sahip Sardalya Park, Kültür ve Sanat Müdürlüğü personeli Ressam ve Heykeltıraş Haydar Turan’ın ellerinde tuvale dönüştü. Ressam, parkı çevreleyen metrelerce uzunluktaki koruma duvarının üzerine çeşitli deniz canlıları, rengarenk balıklar, mercanlar ve yosunlar çizerek adeta sanata dönüştürdü.

Vatandaşların beğenisini kazandı

Sardalya Parkı’nın etrafını çevreleyen koruma duvarını süsleyip şekillendirdi. Parkın görselliği ve mimarisine de ayrı bir renk kattı. Parkı ziyaret eden vatandaşlar yapılan çalışmayı beğendiklerini söyleyerek emeği geçenlere teşekkür etti.


Etiket: mersin, akdeniz, karaduvar, sardalyaparkı, haydarturan


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA