Tarsus idman yurdu, 3 transfere daha imza attı




Tarih: 6 Temmuz 2023 Perşembe 16:22


Tarsus İdman Yurdu gelecek sezona ’vefa’ ve ’feda’ parolasıyla hazırlanıyor. Takımın son olarak transfer ettiği oyuncular arasında Şervan Talay, Abdullah Akboğa ve Ayetullah Kalkan yer aldı.

Haber  - Sercan Özdemir

Bu sezon Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig'inde mücadele eden ancak sezon sonunda 3. Lig'e düşen TİY, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Tarsuslu futbolcuların ön planda olduğu transferler devam ederken, son olarak 3 oyuncunun daha takıma katıldığı açıklandı.

Şervan Talay'la anlaşma imzalandı

Altyapısında yetiştirdiği ve U-14 Milli Takımı tarafından seçmelere çağırılan Şervan Talay'la anlaşma imzalayan Tarsus İdman Yurdu, "Ayrıca Galatasaray tarafından da denemeye çağırılan 2008 doğumlu kanat mevkiinde görev yapan ve iki kanatta da etkili oynayan genç yeteneğimiz Şervan Talay ile takımımız anlaşmıştır. Genç futbolcumuz 'vefa' duygusunu en derinden hissederek mücadele edeceğini ve genç yaşında yapacağı çalışmalar ile 'feda' diyerek camiamıza, camiasına faydalı olmak istediğini söyledi. Anlaşmanın genç futbolcumuz ve takımımız adına hayırlı olmasını diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Abdullah Akboğa da takımda

Abdullah Akboğa'nın da takımına kattığını duyuran Tarsus İdman Yurdu, Akboğa'nın daha önce Elazığspor altyapısı, Araban Belediyespor, Doğubeyazıt Futbol Kulübü, Cizre Serhat Spor, Çankırıspor ve son olarak Çınar Belediye Spor'da oynadığını söyledi. Tarsus İdman Yurdu; "Takımımız, 1999 doğumlu forvet arkası ve orta saha mevkiinde görev yapan Abdullah Akboğa ile anlaşmıştır. Futbolcumuz memleketimizin Cumhuriyet ile yaşıt takımı adına terinin son damlasına kadar savaşmaya hazır olduğunu ve tüm mücadelesini sahaya yansıtacağını söyledi" açıklamalarında bulundu.

Ayetullah Kalkan, Tarsus İdman Yurdu’nda

Takımın imzaladığı bir anlaşma da daha önce Mersin 33 Futbol Kulübü, Kaş Belediyespor, Seydikemer Belediyespor, Görükle İpekspor, Araban Belediyespor ve son olarak Didim Belediye Spor'da oynayan  Ayetullah Kalkan'la oldu.


Etiket: mersin, tarsus, tiy, transfer, futbol


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA