Tekirdağ’da 6-14 yaş arası yaz okulu kayıtları başladı




Tarih: 6 Temmuz 2023 Perşembe 21:16


Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) Spor Basketbol Kulübü, 6-14 yaş arası kız-erkek genç yetenekleri keşfetmek ve bu gençleri Türk sporuna kazandırmak için yeni dönem kayıtlarının başladığını duyurdu.

Deneyimli antrenörler Çiğdem Göroğlu ve Hakan Sınırlı’nın çalıştırdığı sporcular, etkili iletişim, koordinasyon, zihinsel ve fiziksel gelişimlerini destekleyecek önemli bir deneyimin parçası olacaklar. 1988 yılında basketbol alt yapı faaliyetleri çerçevesinde, ilk ve ortaöğretim yaşlarında bulunan sporcuların ruh ve beden gelişimlerini sağlamak, bunun yanında sağlam, özgüvenli ve ahlaklı bireyler yetiştirmek amacıyla kurulan TREDAŞ Spor Kulübü, 35 yıldır çocuk ve gençlerin fiziksel aktivitelerini güçlendirmek için faaliyetlerini sürdürüyor. 
Kayıt işlemler için dileyen vatandaşların; 0549 800 59 59 numaralı telefondan detaylı bilgiye ulaşabilecekleri belirtildi. 

İHA


Etiket: tekirdağ, spor, yazokulu


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA