Vali Pehlivan, Yenişehir Bilim ve Sanat Merkezi’ni ziyaret etti




Tarih: 7 Temmuz 2023 Cuma 14:59


Vali Ali Hamza Pehlivan Yenişehir Belediyesi Bilim ve Sanat Merkezi’nde Robotik Kodlama ve Resim Atölyelerinde öğrencilerle buluştu.

Haber - Şirin Alp

Mersin Valisi Hamza Pehlivan, Yenişehir Kaymakamı Nevzat Şengök, İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Necmeddin Dinç ile birlikte Mersin Yenişehir Bilim ve Sanat Merkezi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Vali Pehlivan ziyareti sırasında öğretmenlerin gerçekleştirdiği müzik dinletisinin ardından, öğretmen ve öğrencilerin yapmış olduğu Osman Hamdi Bey Kaplumbağa Terbiyecisi temalı resim sergini dolaştı.

Vali Ali Hamza Pehlivan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çalışan Yenişehir Belediyesi Bilim ve Sanat Merkezi’ni ziyaret etti. Robotik Kodlama ve Resim Atölyelerinde öğrencilerle buluşan Vali Pehlivan, onlarla sohbet edip derslerinde başarılar diledi. Öğretmenlerle de görüşen Vali Pehlivan, Sanat Merkezi Müdürü Aydın Köklüdağ’dan bilgiler aldı. Vali Pehlivan, başarılı çalışmalarının artarak devam etmesi dileklerini iletti.


Etiket: mersin, yenişehir, okul, valipehlivan


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA