Aksaray jandarma dron ile kaçak avcıların peşinde




Tarih: 8 Temmuz 2023 Cumartesi 13:47


Aksaray’da kaçak avcılara geçit vermeyen jandarma hem havadan hem de karadan baraj ve göletleri denetliyor.

Çevre ve doğal hayatın korunmasına yönelik çeşitli çalışmalar yapan Aksaray İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi, şehir genelinde bulunan baraj ve göletlerde denetim yapıyor. Gece ve gündüz belirli aralıklarla denetimlerini sürdüren jandarma çevre ekipleri, gece görüşlü dron ile havadan, araç ve yaya ekiplerle de karadan kaçak avcıların izini sürüyor. Aksaray’ın içme ve tarımsal sulama ihtiyacını karşılayan Mamasın Barajı başta olmak üzere şehir genelinde bulunan gölet ve barajlarda 7 gün 24 saat kaçak avlanmaya geçit vermeyen jandarma ekipleri, yakalanan kaçak avcılar hakkında yasal işlem yapıyor.
İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamada, “Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca, çevre ve doğal hayatın korunmasına yönelik titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir” denildi. (İHA)


Etiket: akdaray, jandarma, sondakika, kaçakavcılar,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA