Gültak, Akdeniz ilçesinde ziyaretlerine devam ediyor




Tarih: 8 Temmuz 2023 Cumartesi 14:48


Akdeniz ilçe sınırları içerisinde ikamet eden yaşlı, engelli, şehit yakını, kimsesiz ve ihtiyaç sahibi vatandaşların devamlı ziyaretinde bulunan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Akdeniz ilçesindeki vatandaşlardan takdir topluyor.

Haber- Şirin Alp

Ev ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelen Gültak, yaşlıların, hasta, engelli ve kimsesiz vatandaşların hayatlarına dokunmaya çalışıyor. Sosyal medya hesabın üzerinden paylaşım yapan Gültak, şu ifadelere yer verdi: “Evde temizlik ve kişisel bakım ile Onkobüs hizmetlerimizden yararlanan onkoloji hastası Servet Geceyatar abimiz ile ailesini ziyaret ettik. Servet abimiz sağolsun hem bizlere çok keyifli fıkralar anlatarak yüzümüzü güldürdü, hem de okuduğu duygu yüklü şiirleri ile duygulandırdı. Keyifli sohbetleri, ilgi, alakaları ve misafirperverlikleri için Servet Abimize ve ailesine çok teşekkür ediyorum.”


Etiket: evziyaretleri, gültak, vatandaş, hasta,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA